Unilux Screening Pioneers

U kunt online bestellen en betalen met iDeal, PayPal, creditcard (Mastercard of Visa) of overschrijving vooraf. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Wij leveren binnen 10 werkdagen franco aan huis binnen Nederland.

Mocht u vragen hebben zijn wij bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 – 16.30 uur. Bel (0411) 677 953. U kunt ons ook laten terugbellen. Stuur dan een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@rollerwall.nl , u wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld.

Annuleren of wijzigen van uw bestelling

U kunt uw bestelling wijzigen binnen 2 werkdagen. Na deze periode is de bestelling onherroepelijk en zal Unilux uw bestelling in productie nemen, ook onze standaard Rollerwalls worden op uw verzoek gefabriceerd. Mocht u iets willen wijzigen of de bestelling alsnog annuleren, kan dat alleen schriftelijk bij onze klantenservice, via info@rollerwall.nl. De Rollerwalls van Unilux worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt op basis van de door u gekozen uitvoering. Het is niet mogelijk om de Rollerwalls kostenloos om te ruilen. Als u niet zeker bent van de juiste uitvoering, neem dan contact met ons op.

Levertijden

Zodra de betaling voldaan is, starten wij de productie. Binnen 5 werkdagen na uw bestelling ontvangt u een e-mail met de verwachte leverdatum. Afhankelijk van de productiecapaciteit en voorraad, vindt de levering binnen 10 tot 15 werkdagen plaats.