Scheidingswanden voor kantoor

Scheidingswanden voor kantoor

Scheidingswanden voor op kantoor van Rollerwall zijn multi inzetbaar. Doordat Rollerwall niet alleen standaard scheidingswanden levert, maar ook scheidingswanden op maat, kan Rollerwall elke gewenste oplossing leveren voor uw kantoor. Scheidingswanden op kantoor bieden vele voordelen als:

  • Vergroten van individuele werkruimtes
  • Eenvoudig creëren dynamische werkomgeving
  • Te gebruiken als presentatiemateriaal

Bij Rollerwall kunt u er zelfs voor kiezen om een scheidingswand om te toveren tot multifunctionele presentatiewand, waarbij een whiteboard en/of beeldscherm geïntegreerd kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de gewenste samenstelling realiseren.

Mobiele scheidingswanden kantoor

Mobiele scheidingswanden voor kantoor zijn ideaal als u de regie over uw ruimtes geheel in eigen hand wilt houden. Door de wieltjes zijn de schermen verrijdbaar en eenvoudig te verzetten. Wilt u tijdelijk of gedeeltelijk uw kantoorruimte afschermen voor een presentatie, dan zijn onze mobiele scheidingswanden ideaal voor uw kantoor. Bekijk ons portfolio voor inspiratie van de mogelijkheden.

Tussenwanden kantoor

Gebruik de scheidingswanden als tussenwanden voor uw kantoor. Dankzij de beschikbare koppelstukken kunnen meerdere scheidingswanden snel gekoppeld worden. Maak de afscheiding zo lang als u wilt. Kies uit meerdere soorten koppelingen als:

  • Koppeling via rits
  • Hoekkoppeling
  • Vaste koppeling

Schakel meerdere wanden aan elkaar en realiseer snel een gewenste afscheiding. Een scheidingswand van Rollerwall is dé ideale oplossing voor elke kantooromgeving. Bestel uw tussen- of scheidingswanden direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.